Textaal zkt student

Ben jij student in België? Heb jij textielartikelen bedrukt met taal in je kast liggen? Vul dan de enquête rond Textaal in en maak kans op een totebag van het Industriemuseum!

Textaal is een project van De Taalsector dat taal en textiel samenbrengt. Het project heeft als doel het positieve gevoel rond taal te versterken, met textiel als drager. Textiel komt voor in allerlei vormen en maten: t-shirts, sokken, schorten, gordijnen, tapijten, … Je hebt thuis of op kot meer taal op textiel liggen dan je zou denken.

Met deze enquête wil De Taalsector achterhalen wat studenten in België vinden van taal op textiel en welke ervaring ze ermee hebben. Zo bepaal jij mee het eindproduct! Bovendien verloten we 5 totebags van het Industriemusem in Gent. Het museum bevindt zich in een oude katoenfabriek en beschikt over een uitgebreide textielcollectie die je alles vertelt over de industriële ontwikkeling van textielproductie.

De enquête invullen duurt maximaal 5 minuten, de resultaten worden anoniem verwerkt. Als je vragen of opmerkingen hebt, mag je die mailen naar info@detaalsector.be

Vul de enquête in via Microsoft Forms of scan de QR-code.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: